Masz pytania ? +48 517 333 173


Opinie o firmie


1. Opinia dodana przez: Piotr i Katarzyna – 26.03.2014 r.

Treść opinii:

Korzystaliśmy z usług firmy 3 razy . Za każdy razem profesjonalna, miła obsługa.Punktualność to mocna strona firmy – duży plus.Ogromna pomoc ze strony firmy podczas wizyt w przychodniach.Firma godna polecenia.


2. Opinia dodana przez: Tomasz Kliche – 01.07.2015 r.

Treść opinii:

Bardzo dziękuję za profesjonalizm i pełne empatii podejście do mojego ojca podczas realizacji transportu z Łodzi do Warszawy. Wszystko na najwyższym poziomie. Wiem co mówię, jestem szefem Pogotowia Ratunkowego w Dzierżoniowie. Pozdrawiam serdecznie.


3. Opinia dodana przez: Witold Wojciechowski – 19.10.2014 r.

Treść opinii:

Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki medycznej podczas VI edycji turnieju Champion Cup w karate WKF, profesjonalne podejście, profesjonalny sprzęt, profesjonalne podejście, z takim zespołem współpraca to sama przyjemność. Zdecydowanie polecam firmę Dasmed – Transport Sanitarny i medyczny.


4. Opinia dodana przez: Anna Kulik – 17.10.2014 r.

Treść opinii:

Doskonała firma!!! Życzliwi ludzie gotowi dostosować swój grafik do potrzeb pacjenta. Pełen profesjonalizm i spokój podczas obsługi. Cierpliwość i sympatia, spokój. Duża wiedza medyczna. GORĄCO POLECAM!!!!


5. Opinia dodana przez: Piotr Jerzewski – 30.09.2013 r.

Treść opinii:

Świetna firma, miła i profesjonalna obsługa. Polecam


6. Opinia dodana przez: PPiotr i mama Basia – 24.04.2015 r.

Treść opinii:

polecamy- ja i moja 75letnia mama sa ponadczasowi profesionalni a takze punktualni wierzcie nam sami tego dzisiaj doswiadczylismy ja i moja schorowana matka gdy bylysmy przewozeni z obolala noga do placowki zabiegowej naprawde so godni naszego polecenia zasluzyli na nasz szacunek nie tylko ladnym i czystym ambulansem ale zyczliwoscia bo dasmedowi nie jest obojetny los pacjeta tak wlasnie jescze raz duze podziekowania i szacunek jestescie wzorem dla innych !!!!!!!


7. Opinia dodana przez: Centrum Opieki Familia – 11.03.2015 r.

Treść opinii:

Polecam wszystkim, którzy oczekują profesjonalizmu i najwyższych standardów w zakresie przewozu i bezpieczeństwa najbliższych. Pracuję z osobami chorymi na Alzheimera i różne formy otępienia starczego. Często korzystamy z usług DASMEDU. To jedna z nielicznych na rynku grup ratowników medycznych, którzy pacjentowi, nawet z ciężkim otępieniem, tłumaczą, że będą go sadzać, przesadzać, kłaść, wykonywać procedury medyczne. Taki pacjent czuje się bezpiecznie, chętniej współpracuje. Osoby starsze, otępiałe, z demencją, schorowane potrzebują indywidualnego, wyrozumiałego podejścia a pracownicy DASMEDU w 100% to zapewniają. Dziękujemy :)


8. Opinia dodana przez: Agnieszka Bułaka – 6.01.2015 r.

Treść opinii:

polecamy, przewoziliście mojego Ojca do hospicjum w Licheniu, bardzo dziękuje za profesjonalne podejście do Taty, ciesze się że to właśnie tą firmę wybrałam do transport


9. Opinia dodana przez: Krzysztof – 25.02.2015 r.

Treść opinii:

Dn. 24.02.2015 roku upadła nam Babcia (87l.) i musieliśmy pilnie zabrać ją na oddział chirurgii z podejrzeniem złamania ręki. Panowie Ratownicy z firmy Dasmed byli punktualni, uprzejmi oprócz profesjonalnego transportu pomogli nam we wszystkim, również w załatwieniu przyjęcia na oddział chirurgi ogólnej i RTG do szpitala Jonschera w Łodzi. Dziękuję zwłaszcza Panom Ratownikom za pomoc w transporcie Babci dn. 24.02.2015 z ul. Nastrojowej w Łodzi do szpitala Jonschera w godzinach 12-14. POLECAM!!!

10. Opinia dodana przez: Magdalena Jabłońska – 05-04-2016 r.

Treść opinii:

Witam!
Chcielibyśmy bardzo pochwalić panów ratowników, którzy transportowali wczoraj Zofię Lewą do kardiologa: )
Bardzo profesjonalni a do tego sympatyczni.

Tak trzymać: )
Rodzina

11. Opinia dodana przez: Maciej Pyziak – 24-07-2017 r.

Treść opinii:

Wszystko bardzo sprawnie! Szybko i kompletnie.

12. Opinia dodana przez: Krzysztof Grabarczyk- 30-06-2017 r.

Treść opinii:

Bardzo miła i fachowa obsługa.Jestem bardzo zadowolony ,że skorzystałem z waszej usługi.


Najważniejsze założenia funkcjonowania naszej firmy to kompleksowość i jakość świadczonych usług. Zadowolenie Klienta to statutowy cel naszej działalności. Wymagający Klient wyznacza nam kierunki rozwoju. Jego zadowolenie z wykonanych przez nas usług, świadczy o jakości oraz umiejętności dostosowania się do zmiennych warunków otoczenia rynkowego. – jeśli chcielibyście Państwo wyrazić opinie o naszej pracy prosimy o maila biuro@dasmed.pl

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Numer telefonu (wymagane)

Temat

Treść wiadomości


Wprowadzając dane osobowe i klikając w przycisk "Wyślij"
Wyrażasz zgodę na przetwarzanie i wykorzystywanie przez DASMED-USŁUGI MEDYCZNE ul.Sosnowa 14 lok.28 93-102 Łódź, danych osobowych do celów wewnętrznych firmy np. realizacja zlecenia , przekazywanie danych Kancelarii Prawnej zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.). Właściciel
danych osobowych ma prawo do wglądu, poprawy i żądania usunięcia swoich danych.